Протестуючі: Підписанти меморандуму з Кабміном зрадили підприємців

ZN.UA Ексклюзив
Поділитися
© ZN.UA
Підписанти меморандуму про спільні дії з Кабінетом міністрів щодо внесення змін до Податкового кодексу зрадили підприємців. Про це «Дзеркалу тижня» заявив активіст громадянського руху «Відсіч» Михайло Свистович.
Підписанти меморандуму про спільні дії з Кабінетом міністрів щодо внесення змін до Податкового кодексу зрадили підприємців. Про це «Дзеркалу тижня» заявив активіст громадянського руху «Відсіч» Михайло Свистович.За його словами, уряд ще два дні тому пропонував протестуючим підприємцям кращий варіант у порівнянні з прийнятими сьогодні президентськими поправками. Зокрема, Кабмін спочатку погодився на те, аби повністю виключити розділ про спрощену систему оподаткування та адміністрування податків, тоді як прийняті сьогодні поправки містять лише часткові зміни. Свистович підкреслив, що меморандум з урядом підписали всього кілька людей - «малесенька жменька підприємців», які представляли свої інтереси і не мають відношення до ринку і до протестуючих на Майдані, «за якими не стоїть ринок». Як повідомив «Дзеркалу тижня» представник Центрального штабу порятунку українського підприємництва Юрій Єрьоменко, протестуючі ще не визначилися з подальшими діями: «Ситуація дивна, потрібно розібратися». Зокрема, за його словами, найближчим часом очікується вручення рішення суду про заборону акції на центральній площі столиці. У той же час підприємці переконані, що їх "кинули". У даний час протестуючі на Майдані скандують «Ганьба». На площі прогримів салют, який, за словами підприємців, "вони не замовляли". Нагадаємо, підприємці неодноразово наполягали на тому, щоб Податковий кодекс був розроблений «з нуля».
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі