Абрамович подав до суду на The Daily Mirror

Поділитися
Власник лондонського "Челсі" Роман Абрамович подав до Вищого суду Лондона на компанію Mirror Group Newspapers, що видає газету The Daily Mirror.
Власник лондонського "Челсі" Роман Абрамович подав до Вищого суду Лондона на компанію Mirror Group Newspapers, що видає газету The Daily Mirror.Невдоволення Абрамовича викликала стаття газети, в якій стверджувалося, що власники клубу чинять тиск на головного тренера "Челсі" Карло Анчелотті. Юридична фірма Harbottle&Lewis, що представляє інтереси Абрамовича, називає статтю The Daily Mirror, опубліковану 23 березня, "надмірно сенсаційною" і "провокаційною". У даній статті, зокрема, говорилося, що керівництво і власник клубу незадоволені роботою Анчелотті, тому йому пред'явлено якийсь ультиматум, невиконання якого призвело б до втрати ним роботи через три тижні. У позові йдеться, що журналісти газети не намагалися отримати жодних коментарів у героїв статті, а під фотографією Анчелотті, яка супроводжувала статтю, був зроблений провокаційний підпис: "Легше на поворотах: на Анчелотті тиснуть". Окрім того, юристи Абрамовича вказують, що пізніше стаття була видалена з сайту The Daily Mirror. Це, на їхню думку, рівнозначно визнанню провини навіть незважаючи на зворотні твердження. "Челсі" і Абрамович вимагають від The Daily Mirror відшкодувати збитки, а також просять суд заборонити газеті надалі повторювати аналогічні заяви. Дата слухань за позовом Абрамовича ще не призначена.

За матеріалами Lenta.ru

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі