«Донбас Арена» зробить інфрачервоний обігрів чаші стадіону до осені 2011 року

Поділитися
© allbestmovies.ru
Домашній стадіон донецького «Шахтаря» - «Донбас Арена» - має намір до осінніх матчів 2011 року ввести в експлуатацію проект газового інфрачервоного обігріву трибун.
Домашній стадіон донецького «Шахтаря» - «Донбас Арена» - має намір до осінніх матчів 2011 року ввести в експлуатацію проект газового інфрачервоного обігріву трибун.Про це заявив генеральний директор арени Олександр Атаманенко. Він зазначив, що проект газового інфрачервоного обігріву чаші стадіону є «піонером» в Україні. «На даний момент ми повністю пройшли експертизу проекту, отримали позитивний висновок експертизи і всі необхідні узгодження. Зараз приступаємо до етапу реалізації даного проекту. Якщо говорити про терміни реалізації, то до осінніх матчів 2011 система повинна бути введена в експлуатацію і додасть нашим уболівальникам додаткового комфорту від перегляду матчів у холодну погоду, що, у свою чергу, позначиться на збільшенні відвідуваності Арени та підтримці нашої команди», - сказав Атаманенко.«Донбас Арена» - футбольний стадіон у Донецьку, побудований у 2009 році, розрахований на 50 тисяч глядачів. Будівництво стадіону з благоустроєм прилеглих територій коштувало $400 млн.

За матеріалами Динамо Київ від Шурика, офіційний сайт стадіону "Донбас Арена"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі