Прихильники Аделаджі розробили таємний план на випадок арешту їхнього лідера

Поділитися
На випадок арешту пастора Сандея Аделаджі «Посольство Боже» має екстрений план: від організації наметового містечка до пікетів і навіть голодування.

На випадок арешту пастора Сандея Аделаджі «Посольство Боже» має екстрений план: від організації наметового містечка до пікетів і навіть голодування.

На таку кампанію можуть витратити близько 500 мільйонів доларів, акумульованих на рахунках церковного «Клубу тисячі мільйонерів». Про це йдеться у відповідному документі, який є в розпорядженні «Газеты по-киевски».

За словами джерела видання у правоохоронних органах, таємна схема порятунку пастора вже починає втілюватися в життя.

Зокрема, прихильники Аделаджі розвертають повномасштабну кампанію обілювання пастора, імідж якого підмочений кримінальною справою щодо значного шахрайства.

Поки що нібито запущена перша частина плану - на підтримку пастора роздають «позитивні» листівки, готують виступи у ЗМІ. Окрім того, за інформацією видання, близько 600 людей займаються написанням позитивних коментарів про пастора у блогах, форумах і соцмережах в інтернеті.

Офіційно у МВС цю інформацію не підтверджують, однак, окремі міліціонери кажуть, що від прихильників Сандея можна очікувати чого завгодно.

Тим часом у церкві Аделаджі кажуть, що їм зовсім не потрібно спеціальних планів, тому що люди з власної ініціативи будуть захищати свого пастора у разі, якщо його заарештують.

Нагадаємо, скандал навколо King's Capital розгорівся в кінці жовтня 2008 року. У Києві та регіонах існувала розгалужена система філіалів «КК», які відкривалися виключно при церкві пастора Сандея Аделаджі «Посольство Боже».

На відеозаписах, що потрапили в розпорядження слідства, видно, як сам духовний лідер Аделаджа настійно рекомендує пастві закладати свої квартири і нести гроші до «КК». У результаті вкладники залишилися без понад 100 тисяч гривень, обмануті були тисячі людей.

Сам Аделаджа провину не визнає. Він говорить, що чужих грошей не брав, все, що має, належить церкві, а сам він заробляє написанням книг.

20 жовтня було завершено досудове слідство у справі пастора Посольства Божого Сандея Аделаджі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі