Жванія просить Януковича посприяти «закінченню політичної війни»

Поділитися
© blogs.privet.ru
Члени колегії партії Християнсько-демократичний союз (ХДС) висловлюють надзвичайну стурбованість з приводу «ескалації протистояння в політикумі та суспільстві, пов'язаного з арештами публічних осіб, чим закладається небезпечний прецедент традиції помсти і переслідувань».
Члени колегії партії Християнсько-демократичний союз (ХДС) висловлюють надзвичайну стурбованість з приводу «ескалації протистояння в політикумі та суспільстві, пов'язаного з арештами публічних осіб, чим закладається небезпечний прецедент традиції помсти і переслідувань».«Звертаємося до президента України як гаранта дотримання конституційних прав і свобод громадян з пропозицією зробити відповідні кроки, які б були сигналом для суспільства: «епоха політичних війн закінчилася - почалася ера конструктивного діалогу». Ми, християнські демократи, переконані, що подібні дії напередодні Різдва Христового отримають підтримку українських громадян», - йдеться у заяві колегії ХДС, текст якої розміщений на сайті народного депутата Давида Жванія у вівторок, 28 грудня. Нагадаємо, Жванія був одним із ініціаторів створення партії «Народна самооборона» лідером якої став Юрій Луценко. Проте пізніше Луценко засудив перехід Жванія і ще низки депутатів фракції «Наша Україна - Народна самооборона» і БЮТ в парламентську коаліцію. 9 липня 2010 у Верховній Раді було оголошено про створення депутатської групи «Право вибору». Зокрема, до складу об'єднання увійшли Давид Жванія, Оксана Білозір, Володимир Марущенко, Олег Новіков, Віктор Шемчук. 17 липня Жванія офіційно став членом партії Християнсько-демократичний союз.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі