«Укртрансгаз» приступив до створення автоматичних газорозподільних станцій

Поділитися
© wallpaper.zoda.ru
Дочірня компанія «Укртрансгаз» приступила до розроблення та впровадження у виробництво дослідно-промислових зразків типових блочних автоматичних газорозподільних станцій типу АГРС-5, АГРС-10 та АГРС-30 в рамках «Програми реконструкції та технічного переозброєння ГРС ДК «Укртрансгаз». Про це повідомляє прес-служба компанії.
Дочірня компанія «Укртрансгаз» приступила до розроблення та впровадження у виробництво дослідно-промислових зразків типових блочних автоматичних газорозподільних станцій типу АГРС-5, АГРС-10 та АГРС-30 в рамках «Програми реконструкції та технічного переозброєння ГРС ДК «Укртрансгаз». Про це повідомляє прес-служба компанії.За словами директора ДК «Укртрансгаз» Сергія Вінокурова, при застосуванні АГРС в 1,5-2 рази скоротяться терміни виконання будівельно-монтажних робіт, а у порівнянні із традиційною реконструкцією ГРС економія коштів складе від 5 до 9 мільйонів гривень на кожний об’єкт реконструкції. Програма реконструкції та технічного переозброєння ГРС ДК «Укртрансгаз» розроблена в рамках «Концепції створення автоматичних газорозподільних станцій (АГРС) ДК «Уктрансгаз», та передбачає поетапну заміну морально застарілих ГРС. Так, на першому етапі до 2014 року планується реконструювати 102 станції. Крім того, затвердженою Концепцією заплановано розроблення та впровадження у виробництво дослідно-промислового зразка мобільної автоматичної газорозподільної станції, що дозволить проводити ремонти устаткування газопроводів без припинення газопостачання споживачів. За останні 19 років ДК «Укртрансгаз» ввела в експлуатацію 69 сучасних ГРС. Протягом 2010 року в роботу було введено 6 електроприводних ГПА, що дало можливість зекономити 1,5 мільярди кубометрів паливного газу. Економічний ефект вже поточного року склав близько 150 мільйонів гривень.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі