НБУ перерозподілив банки за групами

Поділитися
Комісія Національного банку України (НБУ) визначила граничні межі розміру активів для окремих груп банків на 2011 рік. Це закріплено постановою НБУ №868.
Комісія Національного банку України (НБУ) визначила граничні межі розміру активів для окремих груп банків на 2011 рік. Це закріплено постановою НБУ №868.Так, до групи найбільших (І) банків України входять фінустанови, активи яких більше 14 млрд грн; до групи великих (II) - банки з активами понад 4,5 млрд грн, до групи середніх (III) - банки з активами понад 2 млрд грн, до групи невеликих (IV) - з активами менше 2 млрд грн. Таким чином до I групи входять 17 банків: "Приватбанк", "Укрексімбанк", "Ощадбанк", "Райффайзен Банк Аваль", "Укрсиббанк", "Укрсоцбанк", "ВТБ Банк", "Промінвестбанк", "Альфа-Банк", "OTP Bank", "Надра Банк", банк "Фінанси та Кредит", "Перший український міжнародний банк" (ПУМБ), "Брокбізнесбанк", банк "Форум", "Укргазбанк" і "Кредитпромбанк". Нагадаємо, НБУ перерозподіляє банки за групами щороку з метою здійснення порівняльного аналізу діяльності банків та розподілу наглядових функцій і обов'язків між центральним апаратом і територіальними управліннями регулятора.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі