ВР прийняла закон про доступ до публічної інформації

Поділитися
© ZN.UA
Верховна Рада ухвалила в другому читанні і в цілому закон «Про доступ до публічної інформації». За таке рішення проголосували 408 народних депутатів.
Верховна Рада ухвалила в другому читанні і в цілому закон «Про доступ до публічної інформації». За таке рішення проголосували 408 народних депутатів.Законопроект був зареєстрований у парламенті 11 липня 2008 року за номером 2763. Ініціатором законопроекту виступив народний депутат від БЮТ Андрій Шевченко. Окрім того, Рада 412 голосами прийняла законопроект у внесенні змін до деяких законодавчих актів щодо забезпечення доступу до публічної інформації. Авторами цього документа є нардепи від Партії регіонів Олена Бондаренко, Володимир Ландік і від НУ-НС Юрій Стець. Нагадаємо, 22 грудня віце-спікер Адам Мартинюк відмовився ставити законопроект №7321 про доступ до публічної інформації на голосування в другому читанні, незважаючи на вимоги депутата від Партії регіонів Олександра Єфремова, оскільки документ порушував вимоги статті 116 Регламенту.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі