Тарифи на телефонний зв'язок підвищать на 15%

Поділитися
Голова Національної комісії регулювання зв'язку Володимир Олійник повідомив, що тарифи на місцевий телефонний в цьому році зв'язок зростуть на 15%.

Тарифи планується підвищити в середині року. Пов'язано це з тим, що місцевий зв'язок є збитковим для операторів, пише Дело.

«Це викликано тим, що ми не можемо допустити різкого підвищення тарифів на цей соціальний вид послуг. А компенсаційних механізмів, таких, наприклад, як створення Фонду універсальних послуг, в Україні не передбачено», - говорить Володимир Олійник.

Затвердити схему підвищення тарифів планується на найближчому засіданні комісії, яке відбудеться у цей четвер. Глава регулятора не виключає, що воно буде проведено у два етапи - спочатку тарифи будуть збільшені на 10%, потім, через кілька місяців, ще на 5%.

Востаннє НКРЗ підвищувала тарифи на користування місцевим зв'язком у лютому 2009 року. Тоді абонплата для городян зросла з 19,58 до 22,52 гривні, а для користувачів у селах і селищах міського типу з 9,10 до 10,01 гривні.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі