Одеського даішника звільнили за «телячу мову»

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Співробітника Державтоінспекції Одеси, який продемонстрував неповагу до державної мови, звільнили з органів внутрішніх справ, повідомляє прес-служба Департаменту ДАІ МВС України.

Перевірка інциденту, ініційована керівництвом МВС, виявила, що «інспектор ДАІ дійсно дозволив собі публічну демонстрацію неповаги до державної мови, тим самим дискредитуючи звання співробітника міліції».

За результатами перевірки інспектор звільнений з органів внутрішніх справ. Окрім того, вжито заходів дисциплінарного впливу (від суворої догани до звільнення із займаної посади) щодо його керівників, які не забезпечили належної професійної підготовки старшого сержанта міліції.

Нагадаємо, що напередодні в Інтернеті з'явилося відео, відзняте 22 січня. На камеру був знятий інспектор ДАІ Одеси, старший сержант Швець, який на запитання водія, поставлене українською мовою, заявив: «Не понимаю телячью мову».

Відео з одеським даішником

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі