У Польщі знімуть фільм про загибель Качиньського

Поділитися
У Польщі почали знімати фільм, присвячений трагедії під Смоленськом. Зйомки триватимуть до кінця лютого 2011 року.

Режисером стрічки, яка отримала назву «Прямо з неба», виступить Петро Матвейчік, польський режисер, сценарист, актор і продюсер, який спеціалізується переважно на незалежному кіно. Матвейчік підкреслив, що його картина «буде абсолютно аполітичною і розповість про людей, яких торкнулось те, що сталося». При цьому він підкреслив, що на тлі гострих політичних суперечок, пов'язаних із катастрофою літака під Смоленськом, його фільм «нікого не підтримує».

Планується, що кіно буде частково документальним, частково художнім. Фільм буде складатися з п'яти частин, кожна з яких розповість про одну сім'ю, якої торкнулася трагедія. Дія всіх п'яти частин буде починатися рано вранці 10 квітня 2010 року, за кілька годин до трагедії.

Нагадаємо, авіакатастрофа Ту-154 з президентом Польщі Лехом Качиньським на борту сталася 10 квітня 2010 року за заході на аеродром «Северный» під Смоленськом. Президент разом з групою високопоставлених чиновників прямував на жалобні заходи до Катині. Всього в літаку перебувало 96 осіб, всі вони загинули.

Новий фільм - не перший, присвячений загибелі польського борту номер один. Так, трохи раніше вийшла документальна стрічка «Туман». Окрім цього, у даний час BBC готує власний фільм, присвячений подіям під Смоленськом.

За матеріалами Lenta.ru

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі