На НСК «Олімпійському» встановлять панорамні ліфти

Поділитися
© armor.kiev.ua
Для комфортного перевезення уболівальників і гостей на центральному стадіоні Києва - НСК «Олімпійський» встановлять 14 надсучасних ліфтів. Вони будуть розміщені у вестибюлі VIP-зони, у президентській ложі, медіа-центрі та на північній трибуні стадіону. Нові системи комфортні, безшумні та енергоекономні, не вимагають машинного приміщення.

Дизайн кабін підібрано відповідно до їхнього призначення. Два вантажних і вісім вантажопасажирських ліфтів прикрашені стійким матеріалом, панорамні кабіни планують засклити - аби відвідувачі під час руху могли помилуватися новим стадіоном. Окрім цього, всі ліфти відповідають державним стандартам із перевезення людей з обмеженими фізичними можливостями.

Нові ліфтові системи забезпечать економію енергії на 75% завдяки використанню регенеративного приводу. Він має здатність накопичувати електроенергію, яка розсіюється при гальмуванні, і направляти цю енергію у внутрішні електромережі будівлі для використання іншими системами. Опція автоматичного відключення освітлення кабіни під час простою додатково збереже на кожний ліфт майже 800 кВт/год на рік.

Ліфтові системи стадіону мають підвищений рівень безпеки та виготовлені з екологічно безпечних і поновлюваних матеріалів. Встановлено також додатковий контроль за ліфтовим обладнанням.

Подібні системи ліфтів були встановлені на всіх стадіонах XIX чемпіонату світу з футболу в ПАР, у новому терміналі F аеропорту «Бориспіль», Міжнародному аеропорту «Донецьк».

За матеріалами Інформаційний центр Україна-2012

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі