Депутати від фракції «УДАР» подадуть до суду на Черновецького за його бездіяльність

Поділитися
© epSos.de, flickr.com
Депутати фракції Віталія Кличка «УДАР» подаватимуть позов до суду на Леоніда Черновецького за його бездіяльність.Про це повідомляє прес-служба партії.

Сьогодні депутати разом із журналістами переконалися, що мер Києва Леонід Черновецький не з’являється на своєму робочому місці.

Піднявшись о 12-й годині на 9 поверх будівлі Київради, де знаходиться приймальня мера, депутати застали лише кількох працівників охоронної структури й зачинені двері. Після тривалого очікування депутатам таки вдалося додзвонитися до працівників апарату Леоніда Черновецького, які не змогли підтвердити, що мер знаходиться на роботі. Виходити до депутатів та працівників ЗМІ представники мера відмовились.

«Усе це свідчить про те, що мер працювати не може і не хоче. Він раптово з’явився в столиці, дав кілька інтерв’ю, його начебто навіть бачили на робочому місці – але все це тривало недовго. Черновецький знову зник невідомо куди. Навіть сесії Київради знову перевищуючи повноваження веде Олесь Довгий», – повідомила заступник голови фракції Наталія Новак.

Очевидною є бездіяльність мера. Тому фракція Віталія Кличка «УДАР» ініціюватиме позов до суду з тим, аби той притягнув столичного міського голову до відповідальності. «Наші юристи уже готують відповідні документи, найближчим часом ми звернемось до суду. Леонід Черновецький повинен не ховатися по закордонних курортах, а отримати по заслугам», – додала Наталія Новак.

Також фракція Віталія Кличка «УДАР» закликала центральну владу не закривати очі на ситуацію в столиці та зробити вибір: або змусити Черновецького працювати, або оголосити дострокові вибори мера. Для цього потрібна лише політична воля.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі