Золото подорожчало до рекордних $1432,74 за унцію

Поділитися
© Getty Images
Ціна на золото у вівторок у Нью-Йорку досягла історичного максимуму через зростання попиту на дорогоцінний метал на тлі політичної нестабільності на Близькому Сході.

Спотові контракти на золото досягли після закриття основних торгів на нью-йоркському майданчику Comex абсолютного рекорду - $1432,74 за тройську унцію, перевершивши, таким чином, історичний максимум, зафіксований 7 грудня - $1431,3, пише The Wall Street Journal.

Березневі ф'ючерси на золото подорожчали за підсумками торгів на Comex у вівторок на 1,5% - до рекордних $1430,7 за унцію.

Розростання конфлікту на Близькому Сході підсилило побоювання учасників ринку щодо падіння вартості фондових індексів у регіоні. Окрім того, зростання вартості нафти може стати фактором, що стримує світове економічне зростання.

Срібло за підсумками торгів у вівторок зросло в ціні на 1,8% - до $34,416 за унцію, що є максимальним значенням з 5 березня 1980 року.

За матеріалами: Інтерфакс-Україна

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі