До Євро-2012 полегшать процедуру перетину кордонів

Поділитися
Нові поправки у Шенгенському прикордонному кодексі полегшать рух через внутрішні і зовнішні кордони ЄС.

«Якщо нові пропозиції буде прийнято вчасно, вони дозволять швидко перетинати кордон під час Чемпіонату Європи з футболу, який буде проходити у Польщі та Україні у 2012 році», - йдеться в повідомленні найвищого органу виконавчої влади Європейського Союзу.

Пропозиції передбачають створення правового поля для двосторонніх угод із здійснення спільного прикордонного контролю на сухопутному кордоні між країнами ЄС і третіми державами. Планується створення окремих «прикордонних напрямів» для людей, які подорожують на підставі безвізового режиму. Дане нововведення дозволить прискорити процедури прикордонного контролю та зробити його більш гнучким.

Зміни торкнуться і спрощення адміністративних правил перетину кордону для екіпажів суден, персоналу, який супроводжує потяги, а також для робітників, що залучаються до робіт у морі. Уточнено буде також правила роботи європейських прикордонників з організацією їхнього тренування для адаптації до нових умов.

За матеріалами Інформаційний центр Україна-2012

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі