У Франції спростовують слова сина Каддафі про спонсорування Лівією Саркозі

Поділитися
© newzar.mekabima.com
У Франції спростовують заяви сина Муаммара Каддафі Саїфа Аль-Іслама про те, що Лівія нібито спонсорувала передвиборчу кампанію президента Франції. Про це заявив міністр внутрішніх справ Франції Клод Геан, який очолював у 2007 році виборчий штаб Ніколя Саркозі.
"Якщо лівійці мають подібні компрометуючі матеріали, тоді, замість того, щоб говорити про це, їм варто було б пред'явити їх", - сказав К. Геан.

За його словами, всі джерела коштів, що надійшли до виборчого фонду Н. Саркозі, були в належному порядку перевірені Конституційною радою Франції.

Раніше, 16 березня, син М. Каддафі Саїф аль-Іслам заявив, що має в своєму розпорядженні достовірні підтвердження того, що Лівія фінансувала передвиборчу кампанію президента Саркозі в 2007 році, а також вимагала від "цього клоуна" повернути гроші "лівійському народові".

Нагадаємо, Франція першою оголосила, що вважає єдиним законним представником Лівії на міжнародному рівні Національну раду, яка об'єднує противників режиму Муаммара Каддафі.

За матеріалами: ВВС Russian

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі