Кадровий резерв Януковича будуть навчати у Гарварді

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
У рамках формування президентського кадрового резерву держслужбовців направлять до кращих центрів підготовки світу. Про це заявила перший заступник голови адміністрації президента Ірина Акімова.

«У рамках формування президентського кадрового резерву планується розпочати спільну підготовку та перепідготовку держслужбовців з кращими центрами підготовки світу», - зазначила вона.

При цьому І.Акімова підкреслила, що з деякими такими центрами вже досягнуто відповідних домовленостей: «Сьогодні досягнуто домовленості з представниками школи Державного управління ім.Джорджа Кеннеді при Гарвардському університеті. Ця домовленість стосується прийняття для однотижневого тренінгу 50 студентів, 50 держслужбовців, яких буде відібрано на основі прозорої, зрозумілої та конкурентної процедури до серпня».

За словами І.Акімової, після тренінгів у Гарварді відібрані студенти продовжать навчання, беручи участь у тренінгах у двох центрах підготовки в Європі та СНД.

Заступник голови адміністрації президента зазначила, що взяти участь у програмі підготовки президентського кадрового резерву зможуть не тільки держслужбовці, а й представники бізнесу, наукової сфери, «всі, хто відповідає встановленим критеріям», які буде оприлюднено найближчим часом.

Вона підкреслила, що підготовка кадрів у рамках даної програми буде здійснюватися без використання державних коштів.

Також вона додала, що вже у найближчі два тижні планується завершити підготовку і зареєструвати у Верховній Раді України законопроект про державну службу, яким буде встановлено відповідні міжнародним стандарти формування держслужби.


За матеріалами УНІАН

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі