Україна подасть заявку на проведення Євробаскета-2015

Поділитися
Україна має намір подати заявку на проведення чемпіонату Європи з баскетболу 2015 року.

Генеральний секретар ФІБА-Європа Нар Занолін провів консультацію з президентом Федерації баскетболу України Олександром Волковим щодо того, як правильно подати заявку.

«Кілька днів тому О.Волков зв'язався зі мною з приводу перспективи проведення Євробаскета-2015 в Україні та запросив до країни, щоб зустрітися з людьми, які будуть за це відповідати», - заявив М.Занолін.

За словами генсека ФІБА-Європа, він зустрівся з головою адміністрації президента Сергієм Льовочкіним, який запевнив його у всебічній підтримці проекту державою, а також із Сергієм Бубкою.

Окрім того, Н.Занолін допоміг з оформленням заявки на право прийняти Євробаскет-2015: "Сьогодні вранці я передав Волкову всю необхідну інформацію, про те, як треба підготувати заявку. Тепер все в руках ФБУ, аби гарно презентувати його тим людям, які будуть приймати рішення".

Головними критеріями вибору місця проведення турніру будуть наявність у країні сучасних арен (для вирішальних матчів турніру місткість повинна складати мінімум 15 тисяч місць), готелів, а також гарантії безпеки для гостей і учасників.

За матеріалами newsru.ua

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі