"Свобода": Готується затримання першого заступника голови Львівської облради

Поділитися
© digimedia.ru
Правоохоронні органи готують затримання першого заступника голови Львівської обласної ради Петра Колодія у зв'язку з його викриттями контрабандних схем на Львівській митниці. Про це заявила 23 березня під час брифінгу у Львові керівник фракції ВО "Свобода" в облраді Ірина Сех.

"Нам повідомили, що сьогодні з Києва виїхали дві групи однієї з силових структур, які повинні провести затримання першого заступника голови Львівської облради Петра Колодія" - сказала І. Сех.

За словами депутата, інформацію надало джерело в правоохоронних органах, назвати який І. Сех відмовилася.
Вона, посилаючись на інформацію того ж джерела, також повідомила, що за П. Колодієм вже близько 10 днів ведуть стеження і прослуховують його мобільний телефон.
Раніше П. Колодій заявив, що звернувся в правоохоронні органи області щодо публікацій у різних ЗМІ в яких його звинувачують у причетності до контрабанди наркотиків, зброї і в корупції. "Я хочу заявити, що не причетний ні до якої контрабанді зброї, наркотиків і до корупції. Вимагаю від правоохоронних органів провести розслідування за цими публікаціями" - сказав він.
Перший заступник голови Львівської облради підкреслив, що ці події безпосередньо пов'язані з його активною діяльністю з розкриття контрабандних схем на митних постах західних областей України. Зокрема, мова йде про контрабандний вантаж, який затримали нещодавно депутати ВО "Свобода" та співробітники ДАІ. Одним з учасників затримання був саме П. Колодій.
Він продемонстрував і зачитав витяги з листа народного депутата Ігоря Рибакова прем'єр-міністру України Миколі Азарову, в якому вказується, що контрабандний вантаж, затриманий депутатами і даішниками, належав саме П. Колодію, хоча це неправда.
"Але виходить так, що замість того, щоб займатися розслідуванням очевидного злочину, силові структури запускають механізм цькування депутатів, які розкривають контрабандні схеми" - сказав П. Колодій.
За матеріалами: Інтерфакс-Україна
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі