Сільвіо Берлусконі постане перед судом

Поділитися
Італійський прем'єр-міністр Сільвіо Берлусконі постане у понеділок, 28 березня, перед судом у зв'язку зі звинуваченнями у корупції.

Нагадаємо, що С.Берлусконі звинувачується у розтраті коштів на придбання прав на трансляцію телепрограм і в ухиленні від сплати податків.

На даний момент проти прем'єра порушено відразу чотири процеси, під час яких його звинувачують у корупції, шахрайстві, несплаті податків, а також у використанні послуг неповнолітніх дівчат за викликом.

Сам Сільвіо Берлусконі відкидає всі звинувачення.

Нагадаємо, претензії правоохоронних органів до прем'єра пов'язані з його податковими деклараціями 2003-го і 2004-го років. Вони є частиною розслідування діяльності холдингу Mediaset, яке розпочато кілька років тому. Компанія Mediaset зробила заяву, в якій повідомила, що висунуті проти прем'єра звинувачення дублюють попередні. За даними слідства, Берлусконі і його адвокат Девід Міллз через офшори купували права на трансляцію американських фільмів і телепрограм, а потім продавали їх Mediaset за заниженими цінами.

За матеріалами: Бі-бі-сі

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі