Колесніков підтримав ідею Тігіпка саджати за зарплати у конвертах

Поділитися
Віце-прем'єр-міністр - міністр інфраструктури Борис Колесніков підтримує ідею віце-прем'єра Сергія Тігіпка притягувати до кримінальної відповідальності і штрафувати за виплату зарплат у конвертах.

«Якщо сьогодні хтось у метро заліз у кишеню і вкрав 150 гривень, його судять і дають реальні терміни, а коли підприємець платить тисячу доларів у конверті, він залазить у кишеню на 300 доларів пенсіонерам і на 170 доларів - вчителям і лікарям. То що, за це не треба притягати до відповідальності? Адже масштаби незрівнянні», - заявив Б.Колесніков на прес-конференції у вівторок, 5 квітня.

На думку Б.Колеснікова, будь-яка сплата зарплати у конвертах - це крадіжка у сфер освіти та медицини, і пенсіонерів. «Якщо половина економіки країни перебуває в тіні, то пенсіонери недоотримують половину своїх пенсій, а вчителі та лікарі - половину своїх зарплат», - впевнений він.

Як писало
ZN.UA, Міністерство соціальної політики готує законопроект щодо легалізації зарплати і робочих місць. Зокрема, за зарплати у конвертах пропонується позбавляти волі на строк до п'яти років.

За матеріалами ЛІГАБізнесІнформ

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі