Азаров ще раз домовиться з китайцями про будівництво залізниці Київ-Бориспіль

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Під час візиту прем’єр-міністра України до Китайської народної республіки, який заплановано на наступний тиждень, буде підписано дві важливі угоди про спорудження залізниці від Києва до Борисполя та нової кільцевої дороги навколо Києва. Про це розповів прем’єр Микола Азаров на зборах будівельників України, повідомляє прес-служба Кабміну.

Прем’єр-міністр спрогнозував, що будівництво дороги навколо Києва буде завершено за 2-3 роки. «За тиждень я буду у Китаї, і там ми будемо підписувати угоди за двома великими серйозними проектами. По-перше, це будівництво швидкісного залізничного сполучення Київ-Бориспіль, а по-друге – нової кільцевої дороги навколо Києва. Як ви знаєте цю давню нашу мрію – розвантажити Київ від транзитного транспорту. Поки що мова йде про будівництво малого кільця столиці», - зазначив прем’єр-міністр.

Нагадаємо, що угоду про фінансування будівництва залізничного пасажирського сполучення Київ - аеропорт «Бориспіль» вже було підписано під час візиту президента Віктора Януковича до Китаю у вересні 2010 року.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі