Рада рекомендувала Кабміну доопрацювати пенсійний законопроект

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Верховна Рада рекомендувала Кабінету міністрів доопрацювати законопроект про пенсійну реформу. «За» відповідну постанову проголосували 300 народних депутатів.

Постановою уряду рекомендується доопрацювати проект закону про заходи щодо законодавчого забезпечення реформування пенсійної системи N7455.

Нагадаємо, що парламентські слухання з пенсійної реформи пройшли в Раді 16 лютого 2010 року.

Проект закону «Про заходи щодо законодавчого забезпечення реформування пенсійної системи» N7455 був зареєстрований у парламенті ще 13 грудня 2010 року.

Віце-прем'єр-міністр - міністр соціальної політики Сергій Тігіпко прогнозував, що питання про пенсійну реформу буде винесене на розгляд Верховної Ради України в кінці травня - червні.

С. Тігіпко також пообіцяв українцям піти у відставку, якщо не буде прийнята так звана «пенсійна реформа», яка передбачає підвищення пенсійного віку для жінок з 55 до 60 років, а також збільшення мінімального трудового стажу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі