Вболівальники отримали ще один шанс придбати квитки на Євро-2012

Поділитися
Уболівальникам, які не встигли замовити квитки на матчі Євро-2012, надано додатковий шанс отримати їх за квотою своїх національних асоціацій. Про це заявив директор турніру Маркіян Лубківський.

Для громадян України розпродаж пропусків буде здійснювати Федерація футболу України.

Він зазначив, що між ФФУ та УЄФА продовжують переговори щодо квоти і процедури розпродажу. «Після їх завершення буде зрозуміло формулу, за якою будуть поширюватися пропуски», - зазначив він.

Ще одним шансом на отримання квитків залишаються численні акції від офіційних спонсорів УЄФА, які масово стартують у найближчі місяці.

За результатами березня - місяця, під час якого відбувалося замовлення квитків через офіційний сайт УЄФА, було отримано більше 12 млн заявок на квитки. 88% замовлень надійшло від громадян України та Польщі. Тому УЄФА, який робив акцент на тому, щоб матчі чемпіонату дивилися переважно громадяни приймаючих країн, задоволений результатами «квиткової» кампанії, зазначив директор Місцевого оргкомітету.

Нагадаємо, 1 березня стартував продаж квитків на Чемпіонат Європи 2012 року.

28 лютого закінчився перший етап «квиткової компанії» із реєстрації заявок для придбання квитків на Євро-2012.

Процедура продажу квитків на фінальну частину чемпіонату Європи 2012 року вперше передбачає преференції для жителів приймаючих міст. Для них виділено квоту 2000 квитків на кожен матч - тобто 32 тисячі для українців 30 тисяч для поляків, враховуючи кількість матчів на території країн-господарів. Всі інші жителі приймаючих міст, які зареєструвалися, але не отримали квоти, візьмуть участь у спільній лотереї УЄФА.

Квитки будуть доступні у трьох цінових категоріях. Їхня вартість коливається від 300 до 6000 гривень.

31 березня закінчився продаж квитків.

За матеріалами Інформаційний центр Україна-2012

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі