Посол України в Білорусі: У теракті постраждала українка, вона вже одужує

Поділитися
Посол України у Республіці Білорусь Роман Безсмертний повідомив, що українська громадянка, яка має право на постійне проживання в Білорусі, постраждала в результаті вибуху.

Про це Р.Безсмертний повідомив під час відвідання місця трагедії. Співробітники української дипломатичної місії поклали квіти до входу на станцію столичного метрополітену «Октябрьская» і хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих, повідомляє офіційний сайт посольства.

"Посольство вдячне лікарям 2-ї міської поліклініки, на даний час, громадянку України переведено з реанімаційного відділення до реабілітаційного, ми на зв'язку з її рідними і працюємо над тим, щоб надати необхідну допомогу, потрібну потерпілій і її сім'ї", додав український посол.

Нагадаємо, вибух в мінському метро стався ввечері 11 квітня. Загинули 12 людей, у лікарнях залишаються понад 150 осіб. Згідно з попередніми даними слідства, вибуховий пристрій, закладений на платформі станції «Октябрьская», був радіокерованим.

Сьогодні президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що теракт у мінському метро розкрито, виконавців затримано.

Сьогодні в Білорусі день жалоби за загиблими у теракті.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі