У Генпрокуратурі підтвердили, що газовий контракт Тимошенко хочуть скасувати

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Газові угоди 2009 року між Україною і Росією можуть бути поставлені під сумнів і скасовані в судовому порядку, заявив перший заступник генпрокурора Ренат Кузьмін в ефірі телеканалу «Інтер» пізно ввечері в п'ятницю, 15 квітня.

«Чи можна говорити про те, що підписання цього контракту було з грубими порушеннями українського закону? Так, це так. З української сторони всі дії по підписанню контракту носили протиправний характер», - цитує Р. Кузьміна «Українська правда».

«Це означає, що і сам контракт і всі дії з виконання цього контракту можуть бути поставлені під сумнів і в судовому порядку скасовані. У тому числі і в міжнародних судах», - зазначив заступник генпрокурора.
У виданому раніше номері «Дзеркала тижня. Україна» докладно аналізуються перспективи скасування газових контрактів 2009 року після порушення нової кримінальної справи проти Юлії Тимошенко. Докладніше читайте у статті Юлії Мостової «Справа подвійного призначення».
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі