У Ємені десятки поранених після чергових заворушень

Поділитися
Щонайменше 85 людей отримали поранення в результаті зіткнень між поліцейськими й антиурядовими демонстрантами в місті Ходейда, на заході Ємену.

22 людини отримали вогнепальні поранення. Ще 63 людини отримали травми в результаті застосування поліцейських кийків. Всі постраждалі були
доставлені у дві міські лікарні. Єменська опозиція як і раніше має намір домагатися відставки президента Алі Абдалли Салеха.

Опозиціонери не стануть заперечувати проти виїзду президента з країни, якщо він виконає їх вимогу і залишить свій пост. З понеділка в Ємені введено режим надзвичайного стану в зв'язку з масовими акціями протесту.

Раніше рада співпраці арабських держав Перської затоки запропонував "дорожню карту ", у рамках якої влада переходить до віце-президента, а опозиція формує уряд. Тим не менш, опозиціонери відкинули цю пропозицію.

Нагадаємо, протести в Ємені почалися в січні на тлі повідомлень з Тунісу і Єгипту, де подібні демонстрації призвели до зміни уряду.

18 березня влада Ємену оголосила про введення комендантської години в країні. Пізніше було введено надзвичайний стан.

29 березня в результаті вибуху на заводі боєприпасів у Ємені загинуло 110 людей.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі