У Криму обіцяють, що половина всіх пляжів будуть безкоштовними

Поділитися
© ombudsman.gov.ua
У майбутньому курортному сезоні в Криму буде діяти 504 пляжі, з яких 207 будуть безкоштовними. Про це повідомив курортно-інформаційний центр Автономної Республіки Крим.

"На сьогоднішній день місцева влада надала дані, згідно з яким у цьому році як мінімум на 207 пляжів буде вільний вхід. При цьому підкреслю, що ця цифра не остаточна, робота в цьому напрямку ведеться", - сказав перший заступник міністра курортів і туризму автономії Олександр Лієв.

О. Лієв зазначив, що в 2009 році в Криму нараховувалося лише 61 пляж із вільним доступом, в 2010 році вільний вхід був забезпечений на 94 пляжах.
"При цьому в багатьох курортних містах взагалі не було жодного пляжу, на який можна було потрапити безкоштовно", - додав він.
Кримський чиновник також звернув увагу на те, що відповідно до затверджених 20 квітня парламентом автономії правил використання пляжних зон в АРК, кожна пляжна територія має бути обладнана спеціальноютабличкою, на якій повинна бути вказана інформація про тип і характер використання пляжу.
Крім того, повідомив він, у правилах користування пляжами чітко встановлена ​​необхідність щорічної інвентаризації пляжних територій. Створення та ведення такого реєстру доручено міністерству курортів і туризму Криму.
Як раніше повідомлялося з посиланням на О. Лієва, за прогнозом на 2011 рік у Криму очікують близько 6 мільйонів туристів.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі