Викрали сина "антивірусного" ​​магната Касперського

Поділитися
© frillr.com
20-річного сина розробника антивірусних програм Євгенія Касперського викрали неподалік офісу фірми, в якій юнак працював. За даними деяких ЗМІ, викрадачі вимагають заплатити викуп у розмірі трьох мільйонів євро.

Іван Касперський пропав 19-го квітня, його пошук ведеться вже два дні, повідомило джерело в правоохоронних органах.

"Спочатку його розшуком займалися співробітники спецслужб, через два дні до пошуків підключилася поліція", - повідомило джерело.
За даними видання Life News, Івана Касперського викрали в промисловій зоні на північно-заході Москви. Зловмисники вже зв'язалися з батьком юнака і вимагали заплатити за сина викуп у розмірі трьох мільйонів євро, повідомляє видання. Сам Касперський дану інформацію коментувати відмовився.
Іван Касперський навчається на четвертому курсі факультету обчислювальної математики і кібернетики МГУ. Останнім часом він був зайнятий написанням диплому та одночасно працював у фірмі Info Watch, що належить його матері. Джерело в фірмі підтвердив виданню Life News, що Іван був викрадений біля офісу.
Євген Касперський - один з найбагатших людей Росії. Журнал Forbes оцінив його статки у 800 мільйонів доларів.
Він є власником контрольного пакету акцій в компанії "Лабораторія Касперського", що займається розробкою і випуском антивірусних програм та інших засобів комп'ютерної безпеки.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі