Тимошенко можуть посилити запобіжний захід

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Дії екс-прем'єра України, лідера партії «Батьківщина» Юлії Тимошенко свідчать про те, що вона навмисне затягує слідчі дії у кримінальній справ стосовно неї.

Про це повідомляє прес-служба ГПУ.

«Сьогодні Ю.Тимошенко прийшла до Генеральної прокуратури без захисника і повідомила, що без нього не буде брати участь у слідчих діях. На спробу слідчого роз'яснити їй норми кримінально-процесуального законодавства, яке регулює порядок проведення слідчих дій за участю захисників, Ю.Тимошенко без дозволу слідчого покинула Генеральну прокуратуру», - йдеться в повідомленні прес-служби Генпрокуратури.

У Генпрокуратурі зазначили, що дані дії «свідчать про навмисне затягування слідства у справі і свідоме невиконання нею процесуальних рішень слідчого».

У зв'язку з цим, Генеральна прокуратура Україна нагадала Ю.Тимошенко, що стосовно неї обрано запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд.

«У разі, якщо обрана міра не забезпечує виконання процесуальних рішень, її може бути змінено відповідно до вимог закону на більш сувору», - підкреслили у прес-службі.

Нагадаємо, 27 квітня екс-прем'єр України, лідер партії «Батьківщина» Ю.Тимошенко зірвала слідчі дії у справі за її звинуваченням.

13 квітня Генпрокуратура пред'явила звинувачення Ю.Тимошенко у перевищенні посадових повноважень при складанні угоди на постачання російського газу в 2009 році.

Раніше сьогодні слідчі Генеральної прокуратури взяли у лідера партії «Батьківщина» вже третю підписку про невиїзд.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі