Заправкам дозволили підвищити ціну на бензин ще на 5 копійок

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Експертно-аналітична група (ЕАГ) з опрацювання питань функціонування ринку нафти і нафтопродуктів та розвитку нафтопереробної промисловості при Міненерговугілля рекомендувала нафтотрейдерам дотримуватись нового цінового коридору - не вище 10,0 грн за літр бензину марки А-95 та 9,6 грн за літр дизельного пального.

Як повідомляє прес-служба Міністерства енергетики та вугільної промисловості, учасники домовилися провести наступне засідання ЕАГ у середині травня 2011 року.

Значення попереднього цінового коридору було встановлено на рівні 9,95 грнза літрбензину марки А-95 і 9,45 грнза літр дизельногопального.

Нагадаємо, Кабінет міністрів і українські нафтопереробні заводи в середу, 30 березня, підписали меморандум з метою стабілізації ситуації на ринку нафтопродуктів. На думку нафтотрейдерів, підписання даного документа є формальністю і не приведе до реальних змін на вітчизняному ринку нафтопродуктів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі