Яценюк вважає закон про червоний прапор на 9 травня провокацією

Поділитися
Арсеній Яценюк вважає провокацією схвалений Верховною Радою закон про обов’язкове використання червоного прапору Перемоги разом із національною символікою при святкуванні Дня Перемоги 9 травня. Про це лідер «Фронту змін» заявив в ефірі «5 каналу» в п’ятницю, 29 квітня, повідомляє прес-служба телеканалу.

«З історичного свята, з історичної трагедії зробили велику провокацію. Я переконаний, що це частина підготовленого плану. Замість того, щоб люди святкували, замість того, щоб люди шанували, замість того, щоб люди підтримували ветеранів, які залишилися, і дійсно висловили свою шану, зараз буде проходити політична боротьба на кістках», - заявив політик.

А.Яценюк закликав президента якщо не ветувати, то хоча б не підписувати відповідний провокативний закон.

«Я ще раз хочу звернутися до президента. Пане президенте – не дайте можливість Україну втягнути в ще один конфлікт і в ще одне протистояння. Персонально на вас лежить відповідальність за те, як пройде святкування 9 травня – раз, і друге – чи далі ми будемо поглиблювати розкол Української держави, чи ви все-таке на кінець приймете для себе рішення і це зупините. Не хочете ветувати закон – не підписуйте його, ви за новою Конституцією можете не підписувати його років двадцять», - закликав А.Яценюк.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі