Параду на День Перемоги не буде

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Неювілейну, 66-ту річницю Перемоги, українці відзначать скромніше, аніж рік тому 65-ту. Параду військ і огляду техніки не буде.

Водночас, як повідомив нам співробітник департаменту Міноборони у зв'язках із ЗМІ Дмитро Гуцуляк, планується, що в містах-героях (Київ, Одеса, Севастополь, Керч), а також у Львові, Вінниці, Дніпропетровську та Чернігові буде урочисте проходження зведених батальйонів військ гарнізону і військових оркестрів. Також у всіх цих містах прогримлять святкові феєрверки.

У цьому році найграндіознішу програму заплановано на 9 травня у столиці. О 8:00 розпочнеться ритуал Пам'яті з покладанням квітів до пам'ятника героям-танкістам, пам'ятника генералу Ватутіну, війська якого звільнили Київ, до могили Невідомого солдата. О 10 годині Хрещатиком пройде хода з ветеранами, а через годину біля музею ВВВ промарширують духові оркестри і на Співочому полі розпочнеться концерт. Завершить свято о 22:00 феєрверк.

Дата неювілейна, тому великий парад готують на 20-річчя Незалежності.

Нагадаємо: рік тому проходження військ, демонстрація сучасної та раритетної техніки відбулася у 30 містах, а в містах-героях пройшли паради (київський коштував 17 млн грн).

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі