Посмертне фото Усами бін Ладена опублікують у пресі

Поділитися
Адміністрація президента США Барака Обами "у результаті" опублікує фото тіла вбитого ватажка "Аль-Каїди" Усами бін Ладена.

Про це заявив голова ЦРУ Леон Панетта в інтерв'ю телеканалу NBC.

"Очевидно, що уряд зараз обговорює, як краще це зробити", - сказав він. "У підсумку фотографію буде представлено ​​громадськості. Не думаю, що щось цьому завадить", - додав Л.Панетта. Він зазначив, що "неможливо примусити весь світ повірити у смерть Усами бін Ладена, говорячи тільки про результати ДНК-експертизи".

У той же час джерела у Білому домі відзначають, що при обговоренні питання про публікацію фото думки розділилися - кілька членів адміністрації США наполягають на тому, що цього робити не слід.

Напередодні американські ЗМІ з посиланням на високопоставлене джерело у Білому домі повідомили, що президент країни Барак Обама погодився опублікувати щонайменше одну посмертну фотографію У. бін Ладена. Повідомляється, зокрема, що на одному з фото, яке було зроблено після смерті міжнародного терориста, видно кульове поранення над його лівим оком.

Нагадаємо, Усаму бін Ладена було вбито 2 травня 2011 року в маєтку у м.Абботтабад у 50 км від Ісламабаду. Терориста "номер один" було знищено в результаті наземної операції за підтримки з повітря: після стрілянини ідейного натхненника "Аль-Каїди" вбили пострілом у голову. Як повідомив Б.Обама, на тиждень раніше спецслужби США отримали інформацію про місцезнаходження міжнародного терориста. У проведенні операції сприяння США надала влада Пакистану. Особистість У. бін Ладена встановлено ​​спецназом США за зовнішнім виглядом, окрім того, попередні результати ДНК-експертизи також підтвердили, що вбито саме його.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі