Партія регіонів: Червоний прапор у День Перемоги - це не радянська символіка

Поділитися
Використання червоного прапора в дні свята Перемоги жодним чином не є поверненням України до радянської символіки, вважає народний депутат з фракції Партії регіонів Олена Бондаренко.

Як повідомляється на офіційному сайті Партії регіонів, на брифінгу в Національному прес-центрі в столиці США Вашингтоні Є. Бондаренко підкреслила, що ухвалення Верховною Радою закону "Про увічнення Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років " було прийняте для увічнення пам'яті та подвигів старшого покоління українців, які віддавали життя за Батьківщину.

"Український парламент прийняв документ, який говорить виключно про використання прапора військової частини, яка брала Рейхстаг. На цьому прапорі є номер частини і назва. Там немає символів Радянського Союзу. Єдина схожість, що прапор має червоний колір", - заявила О. Бондаренко.
Як повідомлялося, 21 квітня Верховна Рада прийняла закон про використання копії прапора Перемоги під час святкування 9 травня. Згідно з документом, прапор може підніматися на флагштоках поряд з державним прапором України.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі