Москаль: За безлади у Львові має відповідати Могильов

Поділитися
© nashikurorty.ru
Міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов несе повну і персональну відповідальність за те, що абсолютно нічого не зробив для попередження і недопущення сутичок у Львові 9 травня. Про це заявив депутат Верховної Ради від «Народної самооборони» Геннадій Москаль.

Про це повідомляє прес-служба «Народної самооборони».

Г.Москаль зазначив, що були попередження про те, що у Львові готуються провокації на 9 травня

«Невже не можна було попередити цей інцидент, маючи під рукою такі ресурси? Як розганяти «податкові» Майдани та акції опозиції, то тут А.Могильов - мастак на всі руки. А як попередити подібні інциденти у святе свято для всього українського народу - нуль реакції. Тому, повна відповідальність повинна лягти виключно на нинішнього міністра внутрішніх справ і якщо у нього є хоч якась офіцерська честь, він повинен, як співалося у пісні, «взяти шинель і йти додому», - зазначив політик.

Нагадаємо, 9 травня у Львові під час святкування Дня перемоги сталося кілька зіткнень, під час одного з яких активіст отримав поранення в ногу від пострілу з пневматичної зброї.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі