Перші матчі на стадіонах Києва та Львова відбудуться на початку листопада

Поділитися
© toutlecine.com
УЄФА запланував перше проведення матчів на стадіонах Києва та Львова на першу декаду листопада 2011 року. Про це повідомив під час прес-конференції директор турніру УЄФА Євро-2012 в Україні Маркіян Лубківський.

«На першу декаду листопада заплановано перше проведення матчів на стадіонах Києва та Львова. 11 листопада відбудеться матч нашої збірної з Німеччиною у Києві, 15 листопада наша збірна зіграє зі збірною Австрії у Львові. Окрім того 6 червня Україна буде грати з Францією, а 10 серпня наша перша збірна буде приймати збірну Швеції на стадіоні «Металіст»», - сказав М.Лубківський.

Окрім того він зазначив, що подібне планування проведення матчів складено таким чином, щоб українська збірна могла зіграти на всіх аренах, а УЄФА мав можливість перевірити готовність стадіонів до Євро-2012.

Нагадаємо, 22 квітня ц.р. віце-прем'єр-міністр України - міністр інфраструктури України Борис Колесніков повідомив, що рішення про дату відкриття стадіону НСК «Олімпійський» в Києві буде прийнято 25 травня. «На сьогодні немає ніяких значних побоювань щодо готовності стадіону і 25 травня буде рішення, коли його відкривати. Є дві дати відкриття: це 24 серпня на 20-річчя незалежності нашої країни і кінець жовтня», - зазначив Б.Колесніков. При цьому він зазначив, що головний стадіон України - НСК «Олімпійський» практично готовий.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі