У Голлівуді знімуть фільм про смерть бін Ладена

Поділитися
© subscribe.ru
Columbia Pictures придбала права на фільм Кетрін Бігелоу «Убити бін Ладена», який знаходиться в розробці. Режисером картини буде творець «Володаря бурі» Кетрін Бігелоу.

«К.Бігелоу і сценарист Марк Боул почали працювати над проектом у 2008 році і планують вплести у сюжетну лінію кінострічки історію про вбивство У.бін Ладена», - заявили у студії. Передбачається, що творці фільму відзнімуть додатково ще 40 хвилин стрілянини в тому місці в Пакистані, де було вбито ватажка "Аль-Каїди".

Інтерес до фільму К.Бігелоу активізувався після того, як 1 травня цього року американські спецслужби знищили лідера «Аль-Каїди» в його будинку в Абботабаді.

Як повідомлялося, У.бін Ладена було ліквідовано американськими військовослужбовцями на початку травня на віллі в Пакистані. Найпевніше, він жив у цьому будинку протягом кількох років.

Вийти на У.бін Ладена вдалося завдяки свідченням ув'язнених Гуантанамо, а також стеженню за ймовірними кур'єрами лідера терористичної організації.

На місці операції було виявлено плани нових терактів "Аль-Каїди", їх вивчають американські фахівці.

Радикальні ісламісти пообіцяли помститися за знищення свого лідера.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі