Кличко виграв суд у Черновецького

Поділитися
Сьогодні, 25 травня, Печерський районний суд Києва задовольнив позов голови фракції «УДАР» в Київраді Віталія Кличка до Київського міського голови Леоніда Черновецького, визнавши факт систематичного порушення чинного законодавства з боку мера столиці.

Про це заявила заступник голови фракції «УДАР» в Київраді Наталія Новак.

За її словами, у фракції вважають, що відповідно до чинного законодавства, це рішення суду є законною підставою для призначення та проведення у столиці позачергових виборів Київського міського голови.
«Так, суд визнав протиправною діяльність мера Києва щодо непроведення особистого прийому громадян та депутатів. Це - лише один з багатьох фактів системної бездіяльності міського голови Леоніда Черновецького, який вже протягом тривалого часу не виконує свої конституційні обов'язки і не керує містом», - наголосила Н. Новак.
Як повідомлялося, в лютому цього року у фракції «УДАР» заявили, що подаватимуть позов до суду до мера Л. Черновецького за його бездіяльність.
Про це депутати фракції сказали після того, як 17 лютого разом з журналістами в черговий раз не застали міського голову на робочому місці.
«Все це свідчить про те, що мер працювати не може і не хоче. Він раптово з'явився у столиці, дав кілька інтерв'ю, його начебто навіть бачили на робочому місці - але все це тривало недовго. Черновецький знову зник невідомо куди», - заявила тоді Н. Новак.
Також фракція Віталія Кличка «УДАР» закликала центральну владу не закривати очі на ситуацію в столиці, і зробити вибір: "або змусити Черновецького працювати, або оголосити дострокові вибори мера".
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі