Лукашенко наказав ловити білорусів, які у робочий час ходять по магазинах

Поділитися
© uvd.zp.ua
Президент Білорусі Олександр Лукашенко доручив затримувати громадян, які в робочий час скуповують товари у магазинах.

«Половина міністерств на вулиці у Мінську теліпається. Спіймали - відразу мітлу в руки», - вимагав О.Лукашенко у п'ятницю, 27 травня, на нараді щодо поточної ситуації на споживчому і валютному ринках.

«Прошу не звертатися до мене зі скаргами, що Комітет держконтролю, міліція, органи влади, контролюючи дисципліну праці, когось застукали у магазині, коли він мав бути на заводі, фабриці, будівельному майданчику», - сказав білоруський президент.

Нагадаємо, що Білорусь вже кілька місяців перебуває у стані жорстокої валютної кризи, яка переросла у кризу споживчу: через знецінення національної валюти громадяни змітають з прилавків всі товари з відносно довгим терміном зберігання.

О.Лукашенко доручив уряду, губернаторам, міністрам забезпечити «повний асортимент товарів у торговельних мережах до даху». «Кожне зростання цін від сьогодні має найжорстокішим чином припинятися. Ось і весь ринковий захід», - заявив президент.

«Поставте всіх на військові рейки», - оголосив вимогу О.Лукашенко прем'єр-міністру країни. «Не вистачає БелАЗів - 28 годин працюйте, не вистачає взуття - 30 годин на добу працюйте, не вистачає одягу - 50 годин працюйте, залучаючи людей», - заявив О.Лукашенко.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі