Янукович: В Україні забезпечено свободу слова

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
В українських засобах масової інформації йде відкрита дискусія і забезпечена свобода слова, заявляє Президент Віктор Янукович.

"Сьогодні ми бачимо, що в ЗМІ йде відкрита дискусія, ніхто нікому не перешкоджає, дійсно, і забезпечена свобода слова. Сьогодні опозицію ми бачимо в усіх ЗМІ, присутня її точка зору", - сказав він журналістам у Варшаві в п'ятницю.
При цьому президент України підкреслив, що дискусія в ЗМІ переконує в тому, що Україна рухається демократичним шляхом розвитку.
Крім того, коментуючи участь України в Саміті глав держав Центральної Європи, В. Янукович зазначив, що це є "цілком закономірним", оскільки Україна є активним учасником демократичних процесів, що відбуваються в Європі.
"Цей саміт був яскравим підтвердженням того, що демократичні процеси в Центральній і Східній Європі є незворотними і вони, безумовно, є невід'ємною складовою розвитку країн. Україна є активним учасником цих процесів ", - підкреслив президент.
Як повідомлялося, в останньому огляді з політичних питань та громадянських свобод Freedom House «Свобода в світі 2011» Україна отримала статус «частково вільної». Вона також була визначена як «частково вільна» в рейтингу «Свобода преси».
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі