Медвєдєв вважає неприпустимим односторонній перегляд газових контрактів Україною

Поділитися
© kremlin.ru
Президент Росії Дмитро Медвєдєв вважає, що всякого роду заклики до односторонніх заходів з перегляду угод у газовій сфері має бути накладено на тканину наявних домовленостей і ніяк інакше.

Під час робочої зустрічі з керівником «Газпрому» Олексієм Міллером він при цьому відзначив, що «Україна для нас не якийсь незнайомий дальній партнер, а це близька братська країна, у якої багато економічних проблем».

«Ми домовилися з президентом Януковичем подумати про якісь просунуті форми кооперації, щоб можна було їх використовувати у двосторонніх відносинах, включаючи кооперацію і в газовій сфері», - сказав Д.Медвєдєв.

Нагадаємо, що черговий етап газових переговорів між Україною і Росією відбудеться 7 червня. Візит О.Міллера до Києва на поточному тижні пройшов безрезультатно.

Україна неодноразово заявляла про бажання знизити ціну на газ, а прем'єр Микола Азаров вважає «справедливою» ціну у 200 дол, замість нинішніх 300 дол за тис. куб. м.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі