Завтра лідери фракцій ВР вирішать, чи кликати до Ради Пшонку з доповіддю щодо Тимошенко

Поділитися
© lustdorf.org.ua
Лідери фракцій у вівторок перед засіданням парламенту узгодять питання про заслуховування генерального прокурора Віктора Пшонки.

Про це повідомив спікер Ради Литвин після сьогоднішнього засідання погоджувальної ради.

На погоджувальній раді фракції БЮТ-Батьківщина і НУ-НС вимагають заслухати в парламенті інформацію генерального прокурора Віктора Пшонки щодо кримінальних справ стосовно Ю.Тимошенко та інших "політичних в'язнів".

"З огляду на підвищення таких політичних настроїв і розуміючи, що за цим стоїть, я запропонував керівникам фракцій провести дискусію у закритому режимі", - сказав голова Верховної Ради В.Литвин у понеділок на брифінгу.

"Попередній підсумок - домовилися домовлятися. І я буду проводити з кожним керівником фракції консультації", - повідомив спікер.

В.Литвин зазначив, що у вівторок о 9.30 відбудеться нарада керівників фракцій, на якій буде прийнято рішення з цього питання.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі