За масове отруєння в Києві супермаркет оштрафували «по максимуму» - на 435 грн

Поділитися
Триває розслідування масового харчового отруєння в столиці. Як повідомляє «5 канал», торгова точка була оштрафована на 435 грн.

Найбільш імовірною причиною отруєння вважаються кури-гриль. Всі постраждалі кажуть, що купували курку в супермаркеті в Оболонському районі столиці. Продукцію вже вилучили з продажу і відправили на експертизу. Результати будуть готові на початку наступного тижня.

«Ми оштрафували по максимуму - штраф у нас максимальний 435 гривень. Вилучили з реалізації салати, де були частинки курки, реберця, стегенця, все це було знято з реалізації. Відділи закриті і оштрафовані, матеріали передані в прокуратуру», -розповіла головний санітарний лікар Оболонського району Києва Елла Лавербіч.

Госпіталізованим зробили аналізи на сальмонельоз та стафілокок. За останніми даними, на гостру кишкову інфекцією захворіло 50 людей.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі