Хакери зламали сайт ЦРУ

Поділитися
Офіційний сайт Центрального розвідувального управління США (ЦРУ) у середу, 15 червня, піддався атаці хакерського угруповання Lulz Security. Повідомлення про злом з'явилося на сторінці Lulz Security у Twitter.

Відразу ж після повідомлення про ймовірну атаку ресурс сайт став недоступним.

У той же час, на сайті самого угруповання Lulz Security не було опубліковано жодних даних, викрадених з cia.org. Huffington Post припускає, що хакери могли просто порушити роботу сайту, не заволодівши при цьому ніякими важливими даними.

На сайті ЦРУ малоймовірно знайти якусь «конфіденційну інформацію», оскільки ресурс сам по собі призначено для загального користування. Проте, як відзначають експерти в області кібербезпеки, атака на державний веб-сайт є федеральним злочином і кваліфікується як «акт про комп'ютерне шахрайство і злочин».

Представник ЦРУ не підтвердив, але і не спростував інформацію про атаку на сайт.

Нагадаємо, за словами хакерів, протягом останніх днів вони двічі атакували внутрішню мережу Сенату США. Раніше Lulz Security здійснила атаки на сервер підрозділу ФБР, сайт розробника ігор Bethesda і на сайт підрозділу корпорації Sony. Окрім того, хакерське угруповання зламало сайт американської телекомпанії PBS у відповідь на те, що на каналі було показано фільм, який критикує творців ресурсу WikiLeaks.

Нещодавно угруповання повідомило про створення «гарячої лінії», за допомогою якої буде приймати заявки на злом сайтів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі