Тимошенко опублікувала запрошення до Страсбурга і Брюсселя (документи)

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
На сайті партії "Батьківщина" опубліковано фотокопії запрошень, надісланих на ім'я Юлії Тимошенко, для участі у сесії ПАРЄ, яка відбудеться у Страсбурзі з 20 по 24 червня цього року і в саміті Європейської Народної партії 23 червня.

Запрошення до Страсбурга підписано президентом фракції ЄНП і християнських демократів у ПАРЄ Лукою Волонте, а до Брюсселя - президентом Європарламенту Єжи Бузеком.

Нагадаємо, раніше ЗМІ поширили інформацію про те, що керівництво ПАРЄ не направляло офіційного запрошення Юлії Тимошенко для участі в сесії ПАРЄ, яка відбудеться у Страсбурзі з 20 по 24 червня цього року. Втім, там допустили, що таке запрошення могло надійти від представників Європейської народної партії і уточнили, що процедури ПАРЄ припускають, що окремі політичні групи можуть запрошувати окремих осіб.

Клопотання про поїздку до Брюсселя для зустрічі з президентом Європарламенту Єжи Бузеком Юлія Тимошенко передала до Генеральної прокуратури 15 червня.

Окрім того, 14 червня до Генпрокуратури було передано клопотання про поїздку Юлії Тимошенко 21-22 червня до Страсбурга.

Згідно із законодавством, ГПУ повинна дати відповідь протягом трьох днів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі