В авіакатастрофі під Петрозаводськом загинуло двоє громадян України

Поділитися
© kamavor.livejournal.com/
Серед загиблих в авіакатастрофі Ту-134 під Петрозаводськом було двоє громадян України. Про це повідомив прес-секретар МЗС України Олександр Дікусаров.

Загиблі громадяни Україні - Христина Онищенко і Ваграм Сімовян.

У свою чергу, у МНС Росії зазначили, що серед тих, що вижили - 9-річний Антон Терьохін і його 14-річна сестра Анастасія і їхня мама - Оксана Терьохіна. Вони жителі Південно-Сахалінська.

Всього у лікарні перебувають вісім осіб. Із 44 пасажирів, що знаходилися на борту, був один громадянин Швеції, один - Нідерландів. Згідно з оприлюдненим уточненим списком МНС РФ, літаком також прямувала, імовірно, сім'я з чотирьох осіб, у яких було подвійне громадянство - РФ і США. «Всі іноземці значаться у списку загиблих», - зазначили у МНС РФ.

Окрім цього, на борту літака, що розбився були 12 людей з Москви, четверо - з Московської області, п'ятеро - з Петрозаводська, четверо - з районів Карелії, один - із Самари, троє - з Південно-Сахалінська, по одному жителю Томська, Омська, Іваново, Нижнього Новгорода і двоє - з Волгограда.

Нагадаємо, літак Ту-134 авіакомпанії «РусЕйр», що здійснював чартерний рейс Москва - Петрозаводськ, зазнав аварії при підльоті до столиці Карелії, у результаті чого загинули 44 людини з числа тих, хто перебував на борту.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі