Захисник Тимошенко попросив усіх українських юристів оцінити подання у Печерському суді (відео)

Відео
Поділитися
Адвокат Юлії Тимошенко Сергій Власенко звернувся до всіх юристів України. Він попросив дати публічну оцінку діям захисту, звинувачення і судді.

Звернення опубліковано на персональному сайті С.Власенка та на відеоканалі користувача SergeyVlasenko сервісу Youtube.

"У п'ятницю та суботу Ви всі могли спостерігати за тим, що відбувалося в Печерському районному суді під час засідання у справі Ю. Тимошенко. Кожен з Вас міг дати свою оцінку діям суду, захисту і прокурорів. Я прошу кожного юриста в Україні висловитися публічно про те, що він побачив! Незалежно від того чи підтримуєте Ви прокурорів, чи підтримуєте Ви захист. Однак кожен з нас повинен говорити для того, щоб ми розуміли ті хвороби і симптоми, які вже глибоко вразили нашу юридичну професію. На жаль, країні не потрібні судді, країні не потрібні прокурори, країні не потрібні адвокати. країні потрібні Нечвоглод, Кірєєв, Вовки та інші. Для того щоб країна вилікувалася, нам треба захищати свої права і свободи. ми не говоримо про Тимошенко, ми говоримо зараз про кожного з нас і про нашу з Вами професію", - сказав С.Власенко.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі