Стросс-Кана звільнено з-під домашнього арешту

Поділитися
© з особистої сторінки facebook
Колишній глава МВФ Домінік Стросс-Кан звільнений з-під домашнього арешту, під яким він перебував у зв'язку зі звинуваченнями у згвалтуванні покоївки нью-йоркського готелю.

Д.Стросс-Кан залишив зал суду без електронного браслета контролю, і йому повернули заставу, внесену при розміщенні під домашній арешт.

Своє звільнення з-під арешту він відзначив вечерею з дружиною, провівши вечір в італійському ресторані на Манхеттені.

Хоча звинувачення з нього до цих пір не зняті, і паспорт не був йому повернений, адвокати не сумніваються в успішному результаті справи: «Ми з самого початку вірили, що ця справа була зовсім не такою, якою здавалася, і ми абсолютно переконані, що сьогодні зроблено величезний перший крок у вірному напряму, і що наступним кроком буде повне зняття звинувачень».

Тим часом Кеннет Томпсон, адвокат покоївки, продовжує наполягати на винності Д.Стросс-Кана: «Єдиний аргумент на захист Домініка Стросс-Канна це те, що сексуальний акт відбувся за взаємною згодою. Це брехня. Домінік Стросс-Канн вибіг з однієї з кімнат абсолютно голим прямо на мою підзахисну, і спершу схопив її за груди, та просто напав на неї».

Таким чином, судовий процес стосовно Д.Стросс-Кана триває, а серйозний поворот у його справі відбувся у зв'язку з тим, що в ході розслідування з'явилися серйозні сумніви в надійності показань покоївки, в яких було виявлено багато нестикувань. Наступні слухання у цій гучній справі повинні відбутися 18 липня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі