Впевнених у правильності курсу України за рік поменшало втричі

ZN.UA Ексклюзив
Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Згідно з червневим опитуванням Київського міжнародного інституту соціології (КМІС), 11,2% українців вважають, що зараз справи в Україні йдуть в правильному напрямку, 62,8% - що в неправильному, а 7,0% - що «не йдуть взагалі». Рік тому, в червні 2010 року, 38,2% українців були впевнені в правильному курсі країни.

Про це йдеться в матеріалі президента КМІС Валерія Хмелька «Зміни у ставленнях громадян до політики влади», переданого до ZN.UA.

Ця радикальна зміна значно більшою мірою зумовлена зміною ставлення до ходу справ в Україні в її південно-східній частині, ніж у північно-західній. Так, у Західному і Центральному регіонах частка позитивних оцінок скоротилася лише на 5% та 19% до 6,6% та 10,6% відповідно, а у Південному та Східному – на 40% та 45% до 12,4% та 15,3% відповідно, відзначає В.Хмелько

Опитування проведено методом інтерв'ю 10-20 червня 2011 року; опитано 2040 респонденти, що мешкають в усіх областях України та Криму (включно з містом Києвом) за стохастичною вибіркою, репрезентативною для населення України віком від 18 років. Статистична похибка вибірки (з ймовірністю 0.95 та за дизайн-ефекту 1.5) не перевищує 2.3% для показників близьких до 50%, 2,0% - для показників близьких до 25%, 1,4% - для показників близьких до 10%, 1,0% - для показників близьких до 5%.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі